Terenuri de vis: München 3D Court

Călătoria noastră în căutarea terenurilor de baschet de vis se oprește astăzi tot în Vestul Europei, de data aceasta în Germania.

Cu toții ne-am plâns la un moment dat de terenuri cu carpetă veche, cu parchet zgâriat sau terenuri din ciment unde îți era frică să aterizezi după ce săreai spre coș. Noțiunea de teren de baschet plat a fost uitată în crearea acestui teren din München, care arată de parcă este primul teren de baschet de pe Marte.

Formele 3D total neobișnuite pentru un teren de baschet și corpurile de iluminat de pe teren par o adevărată provocare pentru cine se încumetă să joace aici. Acesta a fost creat de grupul de artiști cunoscut că „Inges Idee” care au venit cu această idee originală de a folosi un teren de baschet în cu totul și cu totul alte scopuri.

Acest proiect se află în perimetrul unei școli unde sunt convins că mulți curioși și-au pus ghetele de baschet și au testat să vadă dacă gravitația funcționeză diferit pe acest teren unic. Pentru cei care sunt în căutare de o nouă provocare pe terenul de baschet acesta pare locul perfect pentru a îți testa limitele.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.