Baschet. România. Tu! Interviu cu Ghiță Mureșan

Cu ocazia zilei naționale a României, Sport Arena Streetball vă prezintă o serie de interviuri realizate cu baschetbaliști exponențiali ai României, care au făcut cunoscut baschetul românesc în lume. Interviurile au fost realizate cu ocazia turneului 4 al campionatului de baschet online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball, care a avut loc pe 21 și 22 noiembrie.

Interviul îl puteți găsi integral la finalul articolului.

Ghiță Mureșan este singurul jucător român, plecat din baschetul românesc, care a jucat în NBA, liga profesionistă nord-americană. În prezent Ghiță Mureșan are o academie de baschet în Statele Unite, Giant Basketball Academy, organizează mai multe ligi și programe pentru copii și juniori, atât în SUA cât și în România, și este ambasador al echipei Washington Wizards și al NBA, participând la diverse proiecte de promovare a baschetului în întreaga lume în calitate de legendă a ligii profesioniste nord-americane.

Jucătorii muncitori progresează foarte mult” . Gheorghe Mureșan subliniază faptul  fără muncă, nimeni nu va ajunge departe și șansele  atingi parchetul din NBA vor fi minime atunci când efortul depus este și el minimMureșan a vorbit despre faptul  în NBA sunt jucători foarte atletici, niște talente care se găsesc rar și nu cred  cineva poate contrazice acesteadacă ajungi  joci în NBA, ești cu adevărat special.

Ceea ce ne transmite marele jucător român este că talentul se cultivă prin muncă și pentru a ajunge în liga nord-americană acest duo este indispensabil. Ambasadorul al celor de la Wizards ne-a povestit și despre ce crede că el se va întâmplă cu John Wall și Bradley Beal și cum se compară Washignton că piață cu celelalte orașe mari din America.

De asemenea, Mureșan vorbește și despre interesul NBA asupra țărilor din Europa de Est care este într-o contiua dezvoltare cât și despre posibile proiecte ale lui în țara sa natală.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.