Baschet. România. Tu! Mesaj motivațional pentru baschetul românesc

Au reprezentant baschetul românesc în cele mai puternice campionate din lume! NBA, NCAA, Euroligă, Eurocup, Champions League sau ligi de top precum Germania, Franța, Spania, Rusia, Grecia sau Turcia! Au evoluat pentru naționala României și acum, de ziua României, au un mesaj pentru noi toți!

Seria „Baschet. România. Tu!” va consta într-o serie de interviuri cu unii dintre cei mai reprezentativi jucători de baschet din ultimele decenii. Momentele au fost înregistrate la cel de-al patrulea turneu al campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball.

Ghiță Mureșan, Gabriela Mărginean, Sonia Ursu, Virgil Stănescu, Vlad Moldoveanu și Bogdan Popescu vorbesc despre talent, determinare, optimism, putere, forță și alte calități care există în gena noastră și care trebuie descoperite pentru a putea ajunge la cel mai înalt nivel din punct de vedere sportiv.


Urmăriți-ne în zilele următoare pentru interviurile cu acești oameni, care atât pe terenul de baschet cât și în afara lui au reprezentat România cu mândrie. La Mulți Ani, români! La Mulți Ani, România!

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.