Terenuri de vis: Paris, Pigalle court

Călătoria noastră în căutarea terenurilor de baschet de vis se oprește astăzi în Vestului Europei, în Franța.

Culori neobișnuite pe un teren neobișnuit. Așa se poate descrie celebrul teren din Paris unde  brand-ul independent de haine pentru bărbați „Pigalle” a creat în colaborare cu Nike și cu III Studio un teren spectaculos.

Ultimul design făcut de acest trio este inspirat din gaming, un fenomen din ce în ce mai îndrăgit în toată lumea.

 

Terenul este aflat între două clădiri gri, iar explozia de culori transformă spațiul într-un locaș al culturii baschetului, unde mii de turiști și localnici își petrec timpul făcând lucrul care le oferă cea mai mare bucurie, joacă baschet.

„Anatomia corpului uman, precum și performanțele sale, au avut o relație pe tot parcursul vieții cu artă. De pe vremurile antichității grecești și române, sportul este reprezentat că o idee dominantă în frumusețea unei epoci. Această căutare nesfârșită a modernității a creat o legătură puternică între funcționalitate și estetică de-a lungul deceniilor.” Acestea au fost cuvintele celor de la III Studio și Pigalle când au făcut public acest design al faimosului teren.

 

Nu putem nega declarațiile acestora, terenul este cu totul spectaculos, baschetul a fost mereu în legătură cu artă de stradă iar acest loc face conexiunea între trecut, prezent și viitor.

Între două clădiri de pe stradă Rue Duperre, Paris, se află acest festival de culori pictat pe un teren de baschet neconformist.

 

Citește și: