Finale spectaculoase la categoriile Open: Știința și CS Vâlcea 1924, campioane

Fazele finale de la categoriile de elită, Open Masculin și Open Feminin de la BCR Sport Arena Streetball Brașov au ținut spectatorii cu sufletul la gură.

CS Vâlcea 1924 s-a impus la feminin, condusă de Alexandra Bobar, care a marcat în total 22 de puncte, pentru titlul de MVP și cea mai bună performanță ofensivă a turneului. Ea a fost recompensată de către Albini Prassa cu un ceas Undone Căpitanul Ro, prima serie limitată de ceasuri realizată pentru un artist român. Este celebrat astfel autorul de benzi desenate Puiu Manu, cel care a creat personajul Căpitanul Ro, singurul super erou român.

Vâlcea a trecut în semifinale de Backdoor, 16-14 după prelungiri, coș decisiv marcat de Georgiana Plăvițu, iar în finală de Agro Squad, tot la o singură posesie, 14-12.

La Open Masculin, Știința București a dominat competiția, dar a tremurat serios în ultimul act, acolo unde CSU ASE a avut o revenire spectaculoasă pe final de meci. Marc Mitrică, cel mai bun marcator al turneului, cu 40 de puncte, s-a conectat eroic la două coșuri de două puncte care au trimis meciul în prelungiri, profitând și de o ratare de la libere a lui Andrei Gheorghe. Acesta însă și-a luat revanșa în prelungiri și a închis meciul tot din spatele semicercului, scor final 20-18 pentru Știința.

Sebastian Costeiu a fost desemnat cel mai bun jucător al turnelui la Open Masculin și a primit de asemenea ceasul Undone Căpitanul Ro.

Ambele echipe campioane la Open au fost recompensate cu câte un cec în valoare de 1000 de euro.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.