Baschet 3×3 la înălțime! Raiffeisen Bank Challenger Tour continuă la Brașov

În căutarea premiilor, a punctelor din clasamentul mondial dar și a distracției pe terenurile de baschet în aer liber, cei mai buni jucători din România dar și echipe din Bulgaria sau Serbia se vor reuni sâmbătă și duminică la Brașov Streetball, a treia etapă din Raiffeisen Bank Challenger Tour.

Competiția marca Sport Arena Streetball se va desfășura pe terenurile din Complexul de Agrement Tâmpa, acolo unde baschetul va fi la înălțime și la propriu și la figurat.

În urma etapelor de calificare disputate până acum, Știința București și Choco Loco, campioane la Iași Streetball, respectiv în București, la Poli Streetball, și-au asigurat deja biletele pentru Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneul internațional care va avea loc pe 13-14 august.

Competiția se anunță una acerbă și la Brașov Streetball, acolo unde pe lângă miza calificării la Challenger, organizatorii pun la bătaie premii în valoare totală de 4000 de euro pentru categoria de elită din turneul masculin.

Trupele de dans Oneway Crew si Glamour Crew, ambele apaținând școlii de dans New School & Old School Brașov, vor energiza atmosfera cu mai multe momente de streetdance.

Înscrierile pentru turneu se fac pe site-ul oficial, www.3la3.ro, iar la categoriile Open (peste 18 ani) și Veterani (peste 35 ani), atât la masculin cât și la feminin se precepe o taxă de 100 de lei per echipă.

Circuitul național de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Challenger Tour va continua cu încă două etape, Cluj-Napoca, 24-25 iunie și Constanța, 6-7 august.

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3×3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3×3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Baschetbaliștii români ar putea avea astfel șansa în viitor de a călca pe urmele legendelor sportului românesc și de a lupta pentru a accede în cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Turneul marca Sport Arena Streetball este organizat de Asociația Club Sportiv Hoops Brașov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și a Consiliului Județean Brașov și este susținut pe plan local de 2Net Computer și Star East Pet.

Raiffeisen Bank Challenger Tour este susținut la nivel national de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler, Nike și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

Citește și: