Poliţia în acţiune! Marian Godină vine la Brașov Streetball!

Disciplina va fi cuvântul de ordine la Brașov Streetball, a treia etapă din circuitul național de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Challenger Tour. Duminica după amiaza vine în inspecție Marian Godină, singurul poliţist iubit de toţi românii internauţi datorită umorului său şi a talentului de narator aplicat online (www.mariangodina.ro).

Turneul marca Sport Arena Streetball, care are loc sâmbătă și duminică la Complexul de Agrement Tâmpa din Brașov, se va juca astfel după “reguli noi”. Jucătorii nu vor mai  avea voie să-şi fure mingea, să-şi dea „topoare”, să nu cedeze trecerea adversarului, să depăşească limita de viteză pe pătrundere sau să se parcheze neregulamentar în spaţiul de 3 secunde pentru că ar putea fi pasibili de o amendă scrisă chiar de Marian Godină.

Cel mai celebru polițist din România vine pentru a se bucura de adrenalina şi pasiunea pe care baschetul 3×3 le emană cu adevărat, asta înainte de a se pune, ca orice român care se respectă, la o bere, două seminţe şi trei rugăciuni pentru calificarea României în faţa Albaniei. Asta dacă nu va participa şi el la concursul de aruncări libere, care va avea loc după festivitatea de premiere, premiul pus la bătaie fiind un super ceas de colecţie Casio G-Shock!

Singurele puncte pe care le vor primi jucătorii care participă la Brașov Streetball vor fi cele din clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings și siguranță participanții nu îi vor da șansa lui Marian Godină să împartă amenzi pentru consumul de alcool. Cel mult doar niște premii pentru concursul de îndemânare Ursus Coolskills, pentru ca partenerul nostru pune la bătatie baxuri de Ursus Cooler fără alcool.

Evenimentul va fi energizat de trupele de break-dance și street-dance Glamour Crew, Oneway Crew de la școala de dans New School, Old School Brașov.

Premiile totale sunt în valoare de peste 20.000 de lei la toate categoriile, iar câștigătoarea de la categoria Open masculin se va califica la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneul international care va avea loc pe 13 și 14 august în PiațaUniversității din București.

Citește și:

One Thought to “Poliţia în acţiune! Marian Godină vine la Brașov Streetball!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.