Ziua campionilor la AFI 3×3 Battleground

Meciuri de baschet, concursuri, premii, multă distracție, campioana României, CSU Asesoft și campionul european de 3×3, Angel Santana, vă vor aștepta duminică la “AFI 3×3 Battleground”, în parcarea AFI Palace Ploiești.

Sport Arena Streetball, cea mai populară competiție de baschet 3×3, AFI Palace Ploiești, locul unde gasești cele mai tari branduri și CSU Asesoft, cea mai bună echipă de baschet te invită să petrece două zile în continuă mișcare și cu ochii țintă către inelul de baschet.

Ziua de sâmbătă a fost dedicată în principal partidelor din faza grupelor și a avut parte de multe meciuri spectaculoase, seara fiind încheiată de un moment de dans, o demonstrație a Clubului de Dans Sportiv Silhouette.

Duminică vor avea loc fazele finale ale competiției, primele partide fiind cele rezervate puștilor sub 10 ani, care se vor duela în semifinale începând cu ora 11.20. De la ora 14.00 vor avea loc mai multe concursuri individuale – trei puncte, aruncări libere, îndemânare.

Terenul va fi lăsat liber în jurul orei 16.30 pentru concursul de slam-dunk, care va fi urmat de un meci demonstrativ și de o sesiune de autografe și poze avându-i ca invitați speciali pe jucătorii de la Asesoft Ploiești.

De asemenea, veți putea face cunoștință cu Angel Santana, proaspătul campion european la baschet 3×3 și fost campion național cu CSU Asesoft.

Cele mai bune echipe de la AFI 3×3 Battleground se vor desemna în cursul serii de duminică, care se va încheia la ora 19.00 cu festivitatea de premiere.

“AFI 3×3 Battleground” este un eveniment organizat de AFI Palace Ploiești, Sport Arena și ACS Sport Promotion, în parteneriat cu CSU ASESOFT Ploiești, Campioana României la Baschet. Sponsorii principali ai competiției sunt Raiffeisen Bank, Falck Fire Services și Artsani. Printre parteneri se numără Mc Donalds, Gatorade, Moving Express, Orange, Idilis, Sensi Blu, Prahova Tv, Romania TV si Ziarul Prahova.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.