Zi nefasta pentru Sport Arena Politehnica la Madrid!

Sport Arena Politehnica a pierdut si cel de-al doilea meci al zilei, 17-15 contra Sloveniei. In cel de-al treilea am ratat din nou enorm si am pierdut, 21-14 de aceasta data in fata rusilor din Petersburg

E clar! Nu e deloc ziua noastra si asta ne doare, mai ales, dupa ce mai bine de 9 minute am dominat cel de-al doilea meci al nostru la turneul 3X3 World Tour Madrid! Nu le-am dat nici o sansa adversarilor nostri din Slovenia, dar ghinionul si faulturile facute in timpul jocului au facut sa scapam printre degete prima victorie romaneasca din turneul de la Madrid.

Gasca de la Sport Arena Politehnica a inceput in forta, reusind cos dupa cos, punctate cu 2 puncte si evident cate un punct. Baietii nostri, Andrei Zarojanu, Vlad Andronescu, Mihai Vacarescu si Bogdan Balanica, i-au facut KO inca de la inceput pe adversarii din Slovenia, iar diferenta de pe tabela crestea din minut in minut.

Din pacate, pe final am cedat inexplicabil si le-am dat posibilitatea adversarilor nostri sa ne egaleze cu 20 de secunde inainte de final, iar in ultimele secunde ne-am vazut invinsi dupa o lovitura de 2 puncte reusita. Din pacate, dupa doua meciuri, aveam doua infrangeri.

In ultimul joc al zilei, Romania a jucat contra rusilor din St. Petersburg. Cu aceeasi atmosfera incredibila ca si la restul meciurilor desfasurate astazi in Plaza de Toros, echipa noastra a trecut pe terenul central pentru a savura din plin sutele de spectatori prezente la partida. Dupa un joc destul de aprig, echipa noastra se poate considera clar cea mai ghiniosta de la acest turneu. Meciul a fost castigat de Rusia, 21-14, iar noi ne pregatim pentru ultimul joc de maine contra echipei spaniole, cel mai probabil din Malaga, ca si denumirea acestei formatii.

Sa speram ca ne unim fortele, analizam greselile pe care le-am facut si maine reusim sa castigam si sa nu plecam doar cu infrangeri de la Madrid. Ar fi prea pacat…

Citește și: