Start pierdut pentru Sport Arena Politehnica la Madrid

Sport Arena Politehnica a cedat primul meci cu 11-17 in fata olandezilor de la The Hague, la care a stralucit, cum era de asteptat, uriasul de 2,12 metri, Rozendaal. 

Sub privirile a aproximativ 200-300 de turisti veniti sa vada Madridul inainte de a relua programul normal de dupa vacanta, terenurile 3 la 3 erau gata pentru spectacol si cosuri care cu greu sa poata fi uitate.

Echipa noastra era programata in cel de-al cincilea meci al zilei pe terenul secund, acolo unde organizatorii nu au facut tribune speciale la fel ca si la terenul principal.

Chiar si asa, mai multi privitori si iubitori ai baschetului 3 la 3 au fost pe terenul unde echipa noastra din care fac parte Andrei Zarojanu, Vlad Andronescu, Mihai Vacarescu si Bogdan Balanica pentru ca era practic pe esplanada din fata celebrei arene pentru tauri. Romanii isi jucau sansa in primul meci din grupa, contra celor din Olanda: echipa numindu-se „The Hague”.

Cum ne si asteptam de altfel, cele mai mari probleme ni le-a pus uriasul Rozendaal! Atat el cat si colegii lui Niels Plieger, Rafael Hass si Fredy Ludens au facut orice sa ne puna piedici. De la nerespectarea celor mai simple reguli, de la discutii suplimentare cu cei doi arbitri, totul a contat.

Chiar daca olandezii au inceput in forta meciul, echipa noastra, Sport Arena Politehnica, nu a cedat, nici nu avea cum si a fost la un cos distanta de egalare.

Chiar daca aceasta nu a venit meciul desfasurat in Plaza de Toros, a fost unul extrem de tensionat, ambele echipe fiind deranjate de arbitrajul din aceasta partida. Trebuie sa recunoastem ca mai mult noi!

Echipa noastra a fost prima care a cerut time-out dupa mai multe greseli, care au facut ca scorul sa ia proportii. Din pacate, nu am mai reusit sa revenim in joc, dupa o pasa mai proasta la mijlocul celor 10 minute, si primul meci s-a incheiat trist pentru noi la Madrid.

Citește și: