Vezi cine sunt adversarii romanilor la Madrid!

Sport Arena Politehnica are parte de o grupa cu Malaga (Spania), Kranj (Slovenia), The Hague (Olanda) si St. Petersburg (Rusia). Un scouting online ne-a dezvaluit cine sunt adversarii romanilor.

Slovenii sunt condusi de Mensud Julevic (27 de ani, 200 cm), titular in prima liga slovena la KK Electra, echipa cu care a terminat pe locul cinci in sezonul trecut si pentru care a marcat 11,8 puncte in medie pe meci.

Echipa este completata de Dario Krejic, fundas, 34 ani, 195 cm, fost campion al Sloveniei cu Helios in 2006-2007, care acum joaca liga a treia si de Uros Troppan (extrema, 36 ani, 197 cm) si Jure Erzen (pivot, 37 ani, 203 cm) ultimii doi coechipieri la o echipa din liga a doua slovena.

Olandezii se bazeaza pe uriasul Bas Rozendaal, un pivot de 212 cm si 26 de ani, care joaca la echipa care a terminat pe locul trei in Olanda anul trecut. El ii are alaturi pe Niels Plieger (196 cm), Ferdy Ludens (196 cm) si Rafael Haas, toti trei evoluand in liga a doua din tara lalelelor.

Haas si Ludens au facut parte din echipa care si-a castigat dreptul de a merge la Madrid castigand turneul de calificare din Olanda.

Rusii de la St. Petersburg vin si ei cu o echipa solida, condusa de Alexander Abrikosov, fundas, 31 de ani, care a jucat la Spartak St. Petersburg in prima liga din Rusia, iar in ultimul sezon a evoluat in Finlanda.

Pavel Morozenko (196 cm, 105 kg), care a jucat la Moscow Open in 2009 pentru echipa reprezentativa a Rusiei, cu care a terminat pe locul doi, alaturi de Roman Murzin (200 cm, 100 kg), care a jucat la Moscow Open in 2011 pentru echipa Shaking Streets si de Leopol Lagutin, 196 cm, 96 kg, un fundas de culoare care a evoluat la Moscow Open in 2011 pentru echipa Birzha, completeaza echipa rusilor la Madrid.

Despre echipa spaniola nu stim foarte multe amanunte, doar ca doi jucatori evolueaza in esalonul patru iberic. Avem in schimb o poza cu ei, pe care ne-au trimis-o pe Facebook si stim ca vor sa vina la anul sa joace la Sport Arena Bucharest Challenger:

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.