Madrid, am ajuns! Sport Arena Politehnica tureaza motoarele

Dupa un drum lung, dar nu ne plangem, am ajuns la Madrid! Plecati la 5 din Bucuresti, am ajuns la Praga, acolo unde nu ne asteptam sa fie asa de frig…. Dar, cele 3 ore si jumatate pana la legatura de Madrid au trecut instant depanand amintiri de la cele mai tari meciuri organizate pe terenurile din Politehnica, de Sport Arena Stretball.

Andrei Zarojanu, Vlad Andronescu, Mihai Vacarescu si Bogdan Balanica componenta noastra la meciurile de foc de pe stazile din Madrid, a inceput cu dreptul ziua, chiar de la plecare. Au trecut rapid de toate filtrele chiar daca glumele nu au lipsit. „Daca ne prind astia cu ceva si ramanem acasa…”, era speriat Andrei. Cel care a facut un adevarat spectacol pe toata durata zborului de la Bucuresti la Madrid.

Ajunsi in Spania, pe unul dintre cele mai moderne aeroporturi din intrega lume, echipa Sport Arena Politehnica a fost asteptata de stafful 3×3, iar drumul pana la hotel a fost unul introductiv pentru tot ce urmeaza sa se intample in urmatoarele 2 zile aici. Seara a avut loc si primul antrenament, iar pana maine la primul meci nu mai e foarte mult!

Hai Sport Arena Politehnica! Hai Romania! Hai la Miami 🙂

PROGRAMUL MECIURILOR DE VINERI
16:40 The Hague (Olanda) – Sport Arena Politehnica (Romania)
18:30 Sport Arena Politehnica (Romania) – Kranj (Slovenia)
19:10 St Petersburg (Rusia) – Sport Arena Politehnica (Romania)

Citește și:

2 Thoughts to “Madrid, am ajuns! Sport Arena Politehnica tureaza motoarele”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.