Final trist pentru Sport Arena Politehnica la Madrid!

Echipa noastra a condus 7 minute meciul contra echipei tarii gazda, Spania, dar in ultimele minute am pierdut si cel de-al patrulea joc al grupei, 16-12

Cand nu vrea sa fie, nu ne iese nimic. Dupa ce ieri am prins o zi de cosmar cu trei meciuri pe care le-am pierdut, chiar daca in 2 dintre ele chiar am controlat jocul si am condus pe tabela, astazi din pacate baietii nostri Andrei Zarojanu, Vlad Andronescu, Mihai Vacarescu si Bogdan Balanica, nu au reusit sa castige meciul de onoare de la turneul din capitala Spaniei.

Al 4-lea meci al nostru in grupa, dar si al patrulea al zilei de astazi s-a jucat ca si celalalte, din pacate pentru noi. Inceputul a fost unul in forta, reusind sa inscrim cos dupa cos, dar pe final ne-am vazut egalati iar jocul s-a inclinat in favoarea adversarilor nostri din Malaga, care au castigat partida cu 4 puncte diferenta, 16-12.

Romania a punctat de fiecare data rapid, controland jocul mai bine de 7 minute, atunci cand s-a aflat mereu in avantaj, dar din pacate, neconcentrarea si greselile au facut ca oponentii nostri sa-si mai adauge o victoria in clasament. Pentru noi, turneul de la Madrid ramane unul nu tocmai placut, dar n-avem ce face. Trebuie sa mergem inainte si sa nu uitam ca deja avem o echipa care ne va reprezenta la turneul de la Miami. Asta conteaza cel mai mult, ca am ajuns practic in finala 3×3 World Tour.

Ce frumos era sa fi mers cu doua… Dar, n-a fost sa fie! Pacat!

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.