Voteaza cei mai buni jucatori din 2012: +18!

Sport Arena Streetball desemneaza cei mai buni jucatori ai sezonului 2012, desigur cu ajutorul vostru. Prin intermediul unui sondaj pe pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/sportarenastreetball) si pe site-ul www.3la3.ro dar si a opiniilor jucatorilor implicati si ale organizatorilor, vom afla care au fost cei mai buni dintre cei mai buni in acest sezon.

La categoria masculin +18 ani, acolo unde participarea a fost cea mai numeroasa iar mai multi jucatori au participat nu doar la Sport Arena Streetball ci si la Sport Arena Bucharest Challenger sau la alte competitii internationale, vom alege jucatorii in functie de postul lor in echipa.

Votul fanilor pe pagina noastra de Facebook va reprezenta 40 la suta, opiniile jucatorilor vor reprezenta 30 la suta, iar cele ale noastre tot 30 la suta.

Din echipa Sport Arena care va vota fac parte Vlad Constantinescu, Radu Petre, George Bucur, Cosmin Petrescu si Adrian Popa.

Va rugam sa indicati primele trei pozitii pentru fiecare categorie, fie pe pagina noastra de Facebook fie printr-un comentariu la acest articol. Propunerile pentru cei mai buni jucatori din 2012 la cele doua categorii +18 ani sunt urmatoarele:

M+18:

Centru: Catalin Vlaicu, Sergiu Souca, Ciprian Mihai, Virgil Stanescu, Bogdan Balanica, Vlad Ardeleanu, Valentin Buculei

Extrema: Alin Spahiu, Hristu Sapera, Andrei Constantin, Angel Santana, Vlad Andronescu, Oynur Musledin, Cosmin Barbu

Conducator: Silviu Lupusavei, Dani Popescu, Mihai Vacarescu, Andrei Zarojanu, Mihai Bordei, Vladimir Biasutti, Dragos Enescu

 

F+18:

Raluca Ungureanu, Andreea Romina Filip, Andra Maria Hurmuz, Claudia Ene, Ana Maria Cuatu

Citește și:

12 Thoughts to “Voteaza cei mai buni jucatori din 2012: +18!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.