Vlade Divac, in echipa cu Victor Ponta la Wizz Air Sport Arena Streetball

Cel mai mare turneu de baschet 3×3 organizat vreodata in Romania, 3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball s-a incheiat duminica seara in Piata Constitutiei , dupa trei zile de spectacol.

Ziua de duminica a fost rezervata celor mai buni jucatori, cei care au ajuns in fazele finale dar mai ales celebritatilor, care au evoluat intr-un meci demonstrativ de baschet 3 la 3 care a sustinut campania „Din strada la Jocurile Olimpice” (http://youtu.be/iAjkMtMoYWI).

S-au aflat pe teren primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, secretarul de stat in MTS, Carmen Tocala si Virgil Stanescu pe de o parte, oponentii fiind fostele glorii ale fotbalul romanesc, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedic si Daniel Prodan.

Si daca la conferinta de presa care a precedat evenimentul  Bogdan Stelea, fostul portar al nationalei de fotbal, l-a atras in echipa sa pe multiplul campion la baschet Virgil Carutasu, primul ministru Victor Ponta a venit cu o mutare surpriza, chiar la terenuri. L-a „transferat” in echipa sa pe Vlade Divac, fostul star al celor de la Los Angeles Lakers, campion mondial si european si vicecampion olimpic.

Vlade Divac a fost unul dintre jucatorii de legenda care au fost prezenti in acest weekend la 3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball, alaturi de Sarunas Marciulionis si Jorge Garbajosa.

Meciul celebritatilor a avut un public pe masura, de la tribuna VIP urmarind partida Gica Hagi, Ana Maria Branza, Mihai Covaliu, Felicia Filip sau Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu.

Castigatorii marelui premiu de la Wizz Air Sport Arena Streetball au fost cei de la Salajean Hustlers, o echipa alcatuita din Alex Danila, Dejan Radulovic, Bogdan Sandu si fostul star al celor de la BCM Pitesti si U Mobitelco Cluj, americanul David Lawrence. Cei patru vor reprezenta Romania la finala circuitului 3×3 EuroTour 2013, organizat de FIBA Europe, care va avea loc la Budapesta, in luna septembrie. De asemenea ei au mai incasat un cec in valoare de 2.000 de euro.

Regalul baschetbalistic s-a incheiat cu o demonstratie a celor mai buni dunkeri din lume, Justin Darlington, Porter Maberry, Kristaps Dargais si Aleksandr Shalygin.

Cel mai mare turneu de baschet 3×3 organizat vreodată în România, 3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball , a fost organizat în colaborare de Federaţia Romană de Baschet, Sport Arena si ACS Sport Promotion cu sprijinul forurilor europene şi mondiale ale baschetului, FIBA Europe, respectiv FIBA.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.