Componentul trupei Lords of Gravity, operat la Budapesta

Csanad Karoly Borlay, componentul trupei Lords of Gravity din Ungaria care s-a accidentat grav in timpul demonstratiei de duminica seara, este in afara oricarui pericol.

Sportivul a fost monitorizat in noaptea de duminica spre luni la spitalul Bagdasar Arsenie din Bucuresti, fiind in permanenta constient. El a fost transportat luni dimineata cu un elicopter militar pana la Oradea, de unde a fost preluat de o ambulanta SMURD catre Spitalul American din Budapesta. Borlay a suferit o luxatie a unei vertebre cervicale si va fi operat in cursul zile de astazi. Acesta a fost transportat intr-un halou special, respectandu-se toate procedurile internationale.

Imediat dupa teribilul accident care a avut loc la demonstratia trupei acrobatice din Piata Constitutiei, un comitet de urgenta alcatuit din organizatori si coordonat de secretarul de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, Carmen Tocala a facut toate eforturile pentru ca viata sportivului sa nu fie pusa in pericol.

Un sprijin important a venit din partea secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, si a ministrului Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, care asista la eveniment.

Va vom tine la curent cu situatia lui Borlay!

Citește și:

6 Thoughts to “Componentul trupei Lords of Gravity, operat la Budapesta”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.