Ultima batalie pentru Master la Wizz Air Sport Arena Streetball

Singurul campionat de baschet 3×3 din România, Wizz Air Sport Arena Streetball, continuă cu cea de-a treia etapă din 2013 și ultima în care jucătorii pot acumula puncte pentru a se califica la Turneul Master.

Luni, 8 iulie, la ora 15.00, se dă startul la înscrieri pentru Turneul 3, care va avea loc în perioada 12-14 iulie pe terenurile din Universitatea Politehnică București. Înscrierile se fac ca de obicei pe www.3la3.ro, sint gratuite si in limita a 200 de echipe.

La categoria masculin, plus 18 ani, miza va fi dublă. Pe lângă acumularea punctelor pentru turneul Master, echipa câștigătoare va participa la Sport Arena Bucharest Challenger, turneul internațional care se va disputa în Piața Universității la sfârșitul lunii iulie.

Campania “Din stradă, la Jocurile Olimpice” va continua și la Turneul 3 Wizz Air Sport Arena Streetball, personalități ale sportului românesc urmând să susțină drumul baschetului 3×3 către cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Wizz Air Sport Arena Streetball, singurul campionat de baschet 3×3 din România, se află la cel de-al nouălea sezon, unul în care cu ocazia turneului din 21-23 iunie, din Piața Constituției s-au bătut mai multe recorduri.

311 echipe au jucat baschet la acel turneu, o performanță unică în România până acum și 10.000 de spectatori au fost prezenți de-a lungul celor trei zile la evenimentul din Piața Constituției. Arena centrală a fost de asemenea unică pentru o asemenea competiție, un prototip care va fi folosit și în cazul în care baschetul 3×3 va ajunge la Jocurile Olimpice.

Wizz Air Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.