VIDEO: Darlington si Ziani la Sport Arena Streetball – Turneul 2

Canadianul Justin Darlington, considerat în acest moment cel mai bun dunker din lume, revine, după doar un an, la Sport Arena Streetball. Darlington va încinge atmosfera la Turneul 2 al campionatului de baschet 3×3, care se va disputa între 30 mai şi 1 iunie pe terenurile din Universitatea Politehnică Bucureşti.

VEZI VIDEO CU DARLINGTON SI ZIANI!

Justin Darlington, poreclit “Jus Fly” a fost încoronat anul trecut World King of Dunk chiar la Bucureşti, la 3×3 EuroTour Sport Arena Streetball, în Piaţa Constituţiei. Canadianul i-a învins atunci, într-unul dintre cele mai puternice concursuri din 2013, pe Porter Mabery, Kristaps Dargais şi Alexander Shalygin.

Alături de Jus Fly, va fi prezent la Bucureşti şi Kadour Ziani, considerat părintele slam-dunk-ului, cel care de-a lungul carierei sale i-a impresionat chiar şi pe super-atleţii din NBA cu reuşitele sale. Chiar şi la 41 de ani, francezul îşi păstrează aproape intacte calităţile fizice, iar detenta sa de peste 130 cm, la o înâlţime de doar 180 cm, reprezintă o combinaţie explozivă şi spectaculoasă.

Înscrierile pentru Turneul 2 se incheie miercuri seara. Cei care doresc sa participe in calitate de jucatori la Turneul 2 Sport Arena Streetball inca se mai pot inscrie pe 3la3.ro.

Campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena şi ACS Sport Promotion, în colaborare cu Federația Română de Baschet, Universitatea Politehnică București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.