Ursii Carpatini, vicecampioni la Moscova

Echipa Ursii Carpatini, alcatuita din Angel Santana, Catalin Vlaicu, Aurel Urucatu, Alin Spahiu si Vlad Ardeleanu a ocupat locul al doilea la Moscow Open, pierzand in finala cu echipa Lituaniei, scor 7-4 pentru baltici.

Considerat un adevarat campionat mondial de baschet 3 la 3, puternicul turneu de la Moscova a fost dotat cu premii in bani in valoare totala de 40.000 de dolari, echipa romaneasca fiind recompensata, pentru locul al doilea cu 10.000 de dolari.

In semifinale, Ursii au trecut de echipa sarba Olimp dupa un meci fantastic, incheiat in prelungiri cu un cos cu fault reusit de Catalin Vlaicu. Acesta a transformat si aruncarea libera pentru o superba calificare in finala. Ursii au condus la un punct cu cateva secunde inainte de finalul timpului regulamentar, scor 8-7, dar au fost egalati in ultima secunda.

Catalin Vlaicu a fost desemnat cel mai bun recuperator al turneului. Este a patra distinctie individuala obtinuta de un jucator roman la Moscova dupa George Alexe, cel mai bun marcator de la distanta in 2008, Angel Santana, cel mai bun marcator si Hristu Sapera cel mai bun recuperator in 2010.

Echipa care a reprezentat Romania la Moscova va fi impartita la Bucharest Challenger, turneul din 4-5 august, din piata George Enescu, dotat cu premii in bani in valoare totala de 5000 de euro.

Angel Santana va evolua alaturi de Silviu Lupusavei, Bogdan Balanica in echipa Pensionarilor Asigurati in timp ce Alin Spahiu si Catalin Vlaicu vor face parte din echipa lor traditionala, Ironie Fina.

informatii de pe slamdunk.ro au fost folosite la redactarea acestei stiri

Photo: noul telefon al lui Bondoc

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.