Super jucatori, la Sport Arena Bucharest Challenger

Virgil Stanescu si Bogdan Popescu, doi dintre cei mai valorosi jucatori romani ai ultimului deceniu vor fi adversari pe teren la Sport Arena Bucharest Challenger, turneul de baschet FIBA 3×3 care va avea loc pe 4 si 5 august in Piata George Enescu din Bucuresti.

Fostul capitan al nationalei, Virgil Stanescu, va juca in echipa Ironie Fina, alaturi de Hristu Sapera, antrenor la CSM Bucuresti, Catalin Vlaicu (CSS Giurgiu) si Mihai Bordei.

De partea cealalta, fostul coechipier al lui Stanescu la Steaua dar si la echipa nationala, Bogdan Popescu, in prezent la BC Timisoara, va evolua in echipa Pensionarii Asigurati, care in acest an a cucerit locul al doilea la Prague Open.

Din echipa “pensionarilor” mai fac parte Angel Santana, campion al Romaniei cu CSU Asesoft Ploiesti, Silviu Lupusavei (CSM Oradea) si Bogdan Balanica, divizionar B.

Turneul, la care participa 12 echipe din Europa si patru din Romania este dotat cu premii in bani in valoare totala de 5000 de euro, primul loc fiind recompensat cu 3000 de euro.

Castigatoarea se califica la FIBA 3×3 World Tour Masters de la Istanbul, unde va lupta pentru calificarea in marea finala mondiala de la Miami, 22-23 septembrie.

Citește și:

One Thought to “Super jucatori, la Sport Arena Bucharest Challenger”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.