SHOW: Dunking Devils la Sport Arena Bucharest Challenger!

Trupa slovena de dunkuri acrobatice Dunking Devils va fi prezenta, in premiera in Romania, la Sport Arena Bucharest Challenger, turneul care face parte din FIBA 3×3 World Tour si care va avea loc in 4-5 august, in Piata George Enescu din Bucuresti.
Dunking Devils este una dintre cele mai cunoscute trupe de acrobatii cu mingea de baschet din lume, show-urile lor fiind urmarite de spectatori de pe cinci continente si peste 25 de tari.
Ultima aparitie a baietilor din Ljubljana a fost la unul dintre meciurile finalei Ligii ACB din Spania, dintre Real Madrid si FC Barcelona iar de-a lungul timpului au evoluat in Statele Unite, Argentina, Columbia, Indonesia, Japonia, Egipt, Tunisia si majoritatea tarilor europene.
Dunking Devils au aparut in numeroase reclame, au fost finalisti la Slovenii au talent si au aparut intr-una dintre cele mai vizionate emisiuni TV din Japonia, “Superheroes”.
Sport Arena Bucharest Challenger este un adevarat Campionat European de baschet 3×3, reunind cele mai bune echipe din 12 tari europene si cele mai bune patru formatii romanesti.
Cele 16 echipe se vor lupta pentru cele mai mari premii in bani acordate vreodata in Romania la o asemenea competitie, 5000 de euro, iar castigatoarea se va califica la FIBA 3×3 World Tour Master de la Istanbul, cu sansa de a ajunge mai departe la marea finala mondiala de la Miami.
Competitia este organizata de Sport Arena Streetball, singurul campionat de baschet 3×3 din Romania, care a ajuns, in 2012 la cel de-al optulea sezon.

Citește și: