Ultimele noutati de la Miami!

Dupa o saptamana agitata, in care s-au schimbat atat componenta grupelor cat si programul de joc, organizatorii FIBA 3×3 World Tour Final de la Miami (21-23 septembrie), au anuntat, in weekendul trecut, toate detaliile.

Cea mai importanta schimbare, din punctul nostru de vedere, a fost o modificare a grupelor. Astfel, echipa Moscow (Magazine Streetball), care se afla la noi in grupa, a fost inlocuita cu Neuquen (Argentina), campioana mastersului de la Sao Paolo.

A doua schimbare importanta a fost impartirea meciurilor din grupe pe trei zile, competitia urmand astfel sa debuteze vineri 21 septembrie si nu sambata 22 septembrie, asa cum fusese prevazut initial.

Programul zilelor de vineri si sambata incepe la ora 16.40 (local), ora 23.40 in Romania, in timp ce in ultima zi va debuta la ora 15.30 (local), adica 22.30 in Romania.

Sistemul competitional este unul mai putin obisnuit, cu doua grupe de cate sase echipe dintre care primele trei avanseaza in fazele eliminatorii astfel: castigatoarele vor merge direct in semifinale, in timp ce ocupantele locurilor doi si trei din fiecare grupa vor juca, incrucisat, sferturi de finala.

Din program nu vor lipsi concursul de dunkuri si cel de aruncari si speram ca va exista si un streaming video pe intreg parcursul competitiei.

Iata desfasuratorul complet de la Miami:

Citește și: