Cu cine ne luptam la Miami: San Juan (Porto Rico)

Sport Arena Streetball continua sa va prezinte adversarii romanilor de la Miami. Echipa portoricana San Juan este probabil una dintre cele mai spectaculoase echipe din circuitul mondial si, daca nu ar fi fost un cos eroic de doua puncte al celor de la Denver, portoricanii ar fi venit la Miami din postura de campioni la New York.

Cei de la San Juan au impresionat pe toata lumea in patria streetball-ului. Conducatorul de joc Jonathan Garcia Bermudez este un adevarat ankle-breaker, William Orozco este un dunker peste medie si toata echipa este foarte bine pregatita fizic.

Sunt dedicati, se arunca dupa orice minge si in plus au momente cand sunt greu de oprit si din spatele semicercului.

Ca un amanunt picant, toti cei patru componenti ai echipei sunt extrem de credinciosi si se roaga inainte de fiecare meci.

San Juan a pierdut finala de la New York in fata americanilor de la Denver in ultima secunda. Americanul Corey Campbell le-a scos cei 12.000 de dolari din buzunar celor din Porto Rico printr-o aruncare de doua puncte in ultima secunda a meciului.

Dincolo de jocul lor spectaculos in ofensiva, portoricanii nu exceleaza in mod deosbit la capitolul defensiv. Au castigat meciurile eliminatorii din sferturi (14-13 cu Minnesota) si semifinale (17-15 cu Magazine Streetball) la diferente mici iar in grupe, cu exceptia meciului cu NY Bronx, au primit cel putin 12 puncte in fiecare partida.

Vezi imagini din finala de la NY: San Juan – Denver 15-17

 

Citește și: