The Last Dance în cifre: Record de audiență

Primele două episoade din The Last Dance, povestea ultimului titlu câștigat de Michael Jordan cu Chicago Bulls în 1998, cu trimiteri la întreaga sa carieră, au dublat recordul de audiență pentru un documentar pe ESPN. Iată câteva cifre interesante legate de cel mai așteptat film sportiv al anului, care în România poate fi vizionat pe Netlfix.

$0: Suma pe care Michael Jordan o va încasa în urma documentarului. El va dona întreaga parte care i se cuvine din drepturile de difuzare, suma fiind estimată între 3 și 4 milioane de dolari.

1: The Last Dance a fost subiectul numărul 1 pe Twitter duminică, iar între 25-30 de subiecte de top erau legate de documentar.

2: ESPN transmite două versiuni ale documentarului. Una necenzurată și una cenzurată, pe ESPN 2, în care au fost editate toate cuvintele vulgare.

3: Numărul de interviuri unu la unu pe care Michael Jordan le-a acordat exclusive pentru acest documentar, ultimul în Decembrie 2019.

4: Documentarul are un număr limitat de pauze comerciale, cu doar patru branduri prezente: State Farm, Facebook, Hershey’s Reese și o companie farmaceutică.

106: Numărul de persoane intervievate de-a lungul show-ului, incluzând doi foști președinți americani: Barack Obama și Bill Clinton.

10,000: Numărul de ore de filmări care au fost parcurse și triate pentru a obține cele 10 episoade a câte 50 de minute.

6,1 milioane: Numărul de telespectatori care au văzut primele două episoade ale show-ului, record absolut pentru un documentar în istoria ESPN. Nu sunt incluse platformele de streaming.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.