Terenuri de vis: Ulster, Belgia

Revenim în Europa în căutarea noastră de terenuri de baschet spectaculoase și ne oprim în Ulster, Belgia. Situat între o școală generală și un centru pentru refugiați, artistul Katrien Vanderlinden a creat un teren colorat, care îți atrage privirea prin formele sale geometrice. Inspirat de simplele forme ale blocurilor de jucărie și folosind 137 de litrii de vopsea, terenul a prins viață și este un loc unde copiii pot juca baschet cu o energie diferită.

„Îmi place faptul că poți juca baschet și că acest design creează spații suplimentare pentru copii, pentru a-și compune propriile jocuri. Culorile sunt o odă a stilului memphis, în anii 80, când baschetul și hip hopul erau în plină expansiune”. Artistul a lucrat cu o echipa de tineri din consiliul orașului Aalst, care au descris proiectul că fiind un „facelift colorat”.

Culoriile vii și calde oferă un spațiu liniștitor dar în același timp plin de energie, iar ideea amplasării terenului între o școală generală și un centru de refugiați pentru minori, solodifică ideea de incluziune socială care vine odată cu sportul de echipă.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.