Superman a zburat spre inelul de baschet! Show total in Baneasa Shopping City

Al doilea turneu din campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball s-a încheiat duminică seară în parcarea Băneasa Shopping City. Semnul exclamării, la finalul unui turneu care a avut de toate, l-a pus chiar Superman, care a zburat spre coș peste 20-30 de oameni.

Celebrul super-erou a fost întruchipat de unul dintre componenții trupei de slam-dunk acrobatic Dunking Devils, care a fost principalul punct de atracție al unui week-end plin de baschet și spectacol.

Cel mai important adversar a fost ploaia, din cauza căreia programul zilelor de vineri și sâmbătă a fost dat peste cap. În cele din urmă însă baschetbaliștii au driblat vremea potrivnică, iar duminică seara, la apus de soare, cele mai bune echipe își disputau supremația pe terenurile amplasate lângă intrarea principală din Băneasa Shopping City.

Echipa campionului european Vasile Ștefan a învins-o în finala categoriei Open (plus 18 ani) pe cea a lui Angel Santana, fostul său coechipier din naționala României la titlul cucerit anul trecut în Piața Universității.

Fetele de la Ra Devils, cu tricolorele Anca Șipoș, Flori Diaconu și Andra Haas și-au adjudecat tricourile de campioane la feminin plus 18 ani, în timp ce la masculin sub 18 ani Țiganii din Paris și Air Sasha au oferit una dintre cele mai disputate finale din acest turneu, primii impunându-se la final cu 17-15.

Majoretele de la Dracula’s Girls, vicecampioane europene la această disciplină, au încins atmosfera în pauzele dintre meciuri sau înaintea show-urilor Dunking Devils, pentru un spectacol total la care au participat 650 de jucători și au fost prezenți peste 2000 de spectatori de-a lungul celor trei zile.

La final, premiile au fost oferite de Stefan Săndulache, directorul Direcției pentru Sport și Tineret al Municpiului București, Andrei Șerbu, coordonator evenimente Băneasa Shopping City și Marko Knafelc, liderul și managerul trupei Dunking Devils.

Campionatul Sport Arena Streetball este organizat cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade și Fundația Make a Wish Romania. Partener principal pentru Turneul 2 a fost Băneasa Shopping City.

Rezultatele complete si clasamentele finale la toate categoriile le găsiți AICI!

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.