Dunking Devils revin la Bucuresti! Super show in Baneasa Shopping City

Trupa de dunkeri acrobati Dunking Devils, din Slovenia, va sustine un nou spectacol la Bucuresti, cu ocazia celui de-la doilea turneu Sport Arena Streetball din 2015, care se disputa weekend-ul acesta in Baneasa Shopping City.

Super-spectacolele de slam-dunk si freestyle vor avea loc sambata si duminica, slovenii avand pregatite mai multe momente inedite care vor putea fi urmarite pe parcursul celor doua zile.

Cu peste 900 de spectacole live in ultimii 10 ani, sustinute pe cinci continente si in peste 30 de tari, Dunking Devils sunt una dintre cele mai populare trupe de acest gen din lume. Slovenii au mai fost prezenti la Bucuresti, in 2012, la prima editie a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

“Am infiintat trupa in 2004. Eram un grup de prieteni care aveam aceeasi pasiune pentru baschet, dunkuri, acrobatii si ne-am decis sa aratam lumii intregi ce putem face. Dupa zece ani, incercam sa impingem cat mai mult limitele aceste discipline. Pentru noi exista o singura directie: in sus”, spune Marko Knafelc, unul dintre performeri, dar si managerul trupei.

Deja peste 100 de echipa au confirmat participarea pentru Turneul 2 Sport Arena Streetball, iar inscrierile continua pana miercuri seara pe site-ul www.3la3.ro. Competitia are loc de vineri pana duminica in Baneasa Shopping City.

Acesta este cel de-al 11-lea sezon al celei mai populare competitii de baschet 3×3 din Romania.

Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena si ACS Sport Promotion cu sprijinul Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si este sustinut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Fundatia Make a Wish.

Partener principal pentru Turneul 2 este Baneasa Shopping City.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.