Sunteti gata? Incepe Sport Arena Streetball, sezonul 10!

Cel mai tare campionat de baschet 3×3 din România, Sport Arena Streetball, va debuta vineri 16 mai pe terenurile din Universitatea Politehnică București. Înscrierile se fac pe www.3la3.ro, începând de luni 12 mai, ora 15.00.

Aflat la cel de-al zecelea sezon, campionatul care reunește vară de vară 4000 de jucători și peste 10.000 de spectatori la cele cinci turnee este gata de un nou start. 200 de echipe sunt asteptate sa participe la primul turneu care se va disputa intre 16 si 18 mai.

Startul la inscrieri se va da luni 12 mai, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro, acolo unde toți participanții vor trebui să aibă deja un cont activ.

Pentru al treilea sezon consecutive, Sport Arena Streetball face parte din circuitul mondial de baschet 3×3 care se dispută sub egida Federației Internaționale de Baschet (FIBA). Jucătorii trebuie să se înregistreze pe portatul www.3x3planet.com și vor puncta în clasamentul mondial, FIBA 3×3 World Ranking, acolo unde România are în prezent trei jucători printre primii 20 din lume.

Sezonul 10 al Sport Arena Streetball va cuprinde patru etape – 16-18 mai, 30 mai – 1 iunie, 11-13 iulie și 1-2 august precum și un Turneu Master, care va reuni echipele alcătuite din cei mai buni jucători, în urma punctajului realizat de-a lungul sezonului și care se va disputa în ziele de 2 și 3 august. Toate turneele din acest sezon vor avea loc pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball este organizat în colaborare cu Federația Română de Baschet, Universitatea Politehnică București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank și Gatorade. 

Citește și:

One Thought to “Sunteti gata? Incepe Sport Arena Streetball, sezonul 10!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.