Sport Arena Streetball sprijina un tanar baschetbalist

Sport Arena Streetball Awards, evenimentul care a incheiat in mod oficial sezonul 2012 al celei mai populare competitii de baschet 3×3 din Romania, a avut si o latura caritabila. Sport Arena Streetball, alaturi de partenerii sai, va contribui la dezvoltarea carierei lui Victor Petrache, un tanar baschetbalist roman in varsta de 15 ani si 1,90 m, care anunta o cariera promitatoare in acest sport.

Doua tricouri Sport Arena Streetball 2012, cu autografele marilor glorii ale sportului romanesc Marius Lacatus si Ghita Muresan, ambii prezenti in acest sezon la competitia noastra, au fost scoase la licitatie, alaturi de un fanion al campioanei Romaniei, CSU Asesoft Ploiesti, cu semnatura liderului echipei, Catalin Burlacu.

Sumele care vor fi stranse de pe urma licitatiei deschise in cadrul evenimentului, alaturi de echipamentul sportiv oferit de Sport Arena si de Champion, speram sa-l ajute pe Victor, a carui cariera o vom urmari in continuare indeaproape. El a participat in acest an la Sport Arena Streetball, acolo unde a ocupat locul al treilea la Turneul 5, categoria M-18.

Destinatarul acestei actiuni este junior la Scoala de Baschet Laguna, unde este pregatit de Bogdan Amariucai si este deja urmarit indeaproape de Steaua Bucuresti. De altfel, presedintele Steaua Baschet, Virgil Stanescu, a achizitionat in cadrul licitatiei tricoul Sport Arena Streetball cu autograful lui Ghita Muresan si a anuntat ca pustiul a fost remarcat de antrenorul Mladen Jojici si ar putea evolua in viitorul apropiat si pentru echipa de U23 a clubului stelist.

Compania Sport Arena a achizitionat celalat tricou, purtand autograful fostului „numar 7” de la Steaua, Marius Lacatus, in timp ce pentru fanionul campioanei Romaniei, care ne-a parvenit la finalul evenimentului, vom organiza o licitatie on-line.

 

Citește și:

10 Thoughts to “Sport Arena Streetball sprijina un tanar baschetbalist”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.