Santana, desemnat MVP-ul baschetului 3×3 in 2012

Cei mai buni jucatori de baschet 3×3 din Romania, precum si partenerii Sport Arena Streetball (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball) au fost premiati in cadrul evenimentului Sport Arena Streetball awards, maestrii de ceremonii fiind soprana Felicia Filip, legendarul fotbalist Miodrag Belodedici si Virgil Stanescu, cel mai valoros baschetbalist roman al ultimelor doua decenii.

MVP-ul sezonului 2012 a fost ales Angel Santana, jucatorul roman de origine spaniola care a contribuit in acest an la cele mai importante succese ale baschetului 3×3, calificarea in optimile de finala ale Campionatului Mondial si locul sase la finala mondiala a circuitului FIBA 3×3 World Tour, disputata la Miami.  Din pacate, Santana nu a putut fi prezent la ceremonie, premiul fiindu-i ridicat de catre bunul sau prieten Hristu Sapera. „Santana va multumeste si se simte onorat ca l-ati ales cel mai bun jucator din 2012”, a spus Sapera.

Romanul de origine spaniola a primit si premiul pentru cea mai buna extrema, in timp ce Silviu Lupusavei a fost desemnat cel mai bun conducator de joc iar Catalin Vlaicu, cel mai bun pivot.

Cei mai buni jucatori din 2012 au fost Maria Ticu si Mihnea Nistorescu la sub 14 ani, Alexandra Chitanu si Vlad Stoicoviciu la sub 18 ani, Raluca Ungureanu si Angel Santana la peste 18 ani si Raluca Vasile, alaturi de Bogdan Amariucai la plus 35 de ani.

De asemenea, pentru contributia adusa fenomenului slam dunk in Romania, Dan Rogojan (www.slamdunk.ro) a primit din partea Sport Arena Streetball un premiu special.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.