CM Universitar de 3×3 din 2016, la Bucuresti?

Capitala Romaniei, Bucuresti, va candida la organizarea Campionatelor Mondiale Universitare de baschet 3×3 din anul 2016, atat la masculin cat si la feminin, competitia urmand sa fie gazduita de baza Sport Arena din Universitatea Politehnica Bucuresti. Anuntul a fost facut in premiera, joi, 15 noiembrie, la Sport Arena Streetball Awards.

Premiata de catre Sport Arena Streetball, Claudia Georgescu, directorul Federatiei Sportului Scolar si Universitar, a anuntat in mod oficial candidatura Bucurestiului la organizarea editiei din 2016 a competitiei mondiale dedicate studentilor.

Sport Arena Streetball, alaturi de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Baschet, Federatia Sportului Scolar si Universitar si Universitatea Politehnica Bucuresti vor fi organizatorii acestei competitii de anvergura, a carei ultima editie a avut loc in aceasta vara in Serbia, unde Romania a ocupat locul al doilea.

Gazda competitiei va fi Baza Sport Arena Politehnica, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, care va trece printr-un proces de extindere si modernizare pe parcursul urmatorilor 2 ani.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.