Campionii din 2012, premiati la Sport Arena Streetball Awards

Cei mai buni jucatori de baschet 3×3 din Romania, alesi in urma sondajelor realizate de catre Sport Arena Streetball, vor fi premiati in cadrul evenimentului Sport Arena Streetball Awards, care va avea loc joi 15 noiembrie, de la ora 16.30, la Hotel Berthelot din Bucuresti.

Fanii Sport Arena Streetball si-au exprimat optiunile pe site-ul www.3la3.ro si pe pagina www.facebook.com/sportarenastreetball, la rezultatele finale contribuind si opiniile jucatorilor si cele ale specialistilor Sport Arena Streetball.

Baschetul 3×3 din Romania a avut un sezon de exceptie in 2012, cu rezultate excelente la nivel international. Patru jucatori romani s-au clasat la finalul acestui an competitional printre primii 15 din lume in FIBA 3×3 World Ranking, echipa Sport Arena UPB a incheiat pe locul sase in turneul final FIBA 3×3 World Tour iar nationala U18 a Romaniei a ocupat acelasi loc la Campionatele Mondiale de la Madrid.

In plus, echipa nationala de baschet 3×3 a Romaniei a obtinut un succes istoric la Campionatul Mondial de seniori, invingand nationala Statelor Unite si a atins faza optimilor de finala.

Tot in cadrul acestei gale, Sport Arena Streetball va inaugura si Hall of Fame-ul baschetului 3×3 din Romania. Doi jucatori si doua jucatoare care au marcat istoria competitiei in cei opt ani de existenta vor primi onoarea de a intra in galeria legendelor streetball-ului romanesc.

Evenimentul va avea si o latura caritabila, urmand ca fondurile stranse in urma unei licitatii, alaturi de alte premii oferite de partenerii nostri sa sprijine tanara cariera baschetbalistica a unui copil talentat, dar fara prea multe posibilitati materiale.

Citește și:

2 Thoughts to “Campionii din 2012, premiati la Sport Arena Streetball Awards”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.