Am inaugurat Hall of Fame-ul Sport Arena Streetball!

Sport Arena Streetball a inaugurat, incepand din acest an, Hall of Fame – galeria legendelor baschetului 3×3 din Romania, acolo unde, de acum incolo, an de an, vor pasi jucatori si jucatoare care au contribuit, de-a lungul anilor, la crearea fenomentului Sport Arena Streetball si care trebuie onorati asa cum se cuvine.

„Clasa 2012” care a patruns in Hall of Fame a cuprins patru nume. Sunt personaje care prin ceea ce au facut pe teren, dar si in afara lui, au demonstrat ca isi merita locul in aceasta galerie a legendelor.

Bogdan Savu – Alias “MONKEY” unul dintre cei mai spectaculosi dunkeri romani si participant la Sport Arena Streetball inca de la prima editie, in 2005. Pescuitul a luat locul baschetului printre pasiunile sale, dar cei care l-au vazut duelandu-se cu inelul parca si-ar dori sa dea timpul inapoi.

Marian Georgescu – Alias “MACHE”, a devenit deja o legenda la Sport Arena Streetball inca inainte sa oficializam noi acest lucru. N-a avut concurenta la categoria plus 35 ani pana in 2012 si atunci cand nu este pe teren face cele mai pertinente analize ale meciurilor

Svetlana Dragusin – Alias “SVETI”, una dintre cele mai bune jucatoare de baschet din istoria Romaniei, a venit vara de vara pe terenurile de la Sport Arena Streetball, inca din vremea cand inca activa in prima liga sau pentru nationala Romaniei

Simona Comstantin – Alias “SIMO”, joaca baschet pe terenurile din Politehnica inca inainte ca baza Sport Arena sa se nasca, iar aceeasi pasiune de acum peste 10 ani se vede si in prezent atunci cand intra pe teren.

In curand, pe site-ul nostru, www.3la3.ro, vom avea o sectiune speciala dedicata acestor adevarate personalitati ale baschetului 3×3 din Romania.

Citește și:

One Thought to “Am inaugurat Hall of Fame-ul Sport Arena Streetball!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.