Sport Arena Streetball, atractia sportiva a verii

Singurul campionat de baschet 3×3 din Romania, Sport Arena Streetball, continua sa adune etapa de etapa sute de participanti, fiind unul dintre cele mai importante evenimente sportive care se desfasoara in tara noastra pe parcursul verii.

Pentru Turneul 2, care va avea loc in perioada 8-10 iunie, la baza sportiva din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti, s-au inscris pe site-ul www.3la3.ro, doar in prima ora, peste 100 de echipe.

Numarul limita de 200 echipe admise a fost atins in doar 24 de ore, alte cateva zeci de echipe ratand inscrierile.  Astfel, din nou 800 de sportivi vor fi prezenti in weekend la baza Sport Arena si speram si cat mai multi fani.

Ca si la primul turneu din 2012, cele mai disputate meciuri se anunta cele de la categoria masculin, plus 18 ani, care ofera sansa echipei campioane din acest sezon sa reprezinte Romania la FIBA 3×3 World Tour Madrid, cu posibilitatea de a se califica la finala mondiala a competitiei organizate de Federatia Internationala de Baschet, care va avea loc in luna septembrie la Miami.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.