Hai sa dai BAC-ul la streetball!

Daca ati ratat nscrierile pentru examenul de bacalaureat de la finalul saptamanii, nu disperati! De luni 4 iunie, ora 15.00, incep inscrierile si pentru Sport Arena Streetball – Turneul 2, etapa secunda a singurului campionat de baschet 3×3 din Romania. Noi va oferim astfel sansa sa dati BAC-ul la streetball!

Partidele din cadrul Turneului 2 vor avea loc intre 8 si 10 iunie, o perioada de relaxare ideala pentru jucatorii de la categoria sub 18 ani care se pregatesc intens pentru cel mai important examen din viata lor.

Mizam din nou pe ocuparea integrala a celor 200 de locuri maxim disponibile, si ii avertizam din timp pe cei care doresc sa se inscrie ca la primul turneu locurile s-au epuizat in doar doua zile.

La categoria peste 18 ani continua calatoria care poate avea ca destinatie Miami, acolo unde va avea loc finala FIBA 3×3 World Tour 2012. Echipa care se va impune in Turneul Master de la Sport Arena Streetball va participa la FIBA 3×3 World Tour Master de la Madrid, de acolo avand sansa sa se califice pentru marea finala mondiala.

Dupa ce la Turneul 1 principalul adversar pentru toata lumea prezenta la Sport Arena Streetball, pe terenurile din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, a fost ploaia, prognozele meteo ne indica trei zile cu soare de care speram sa putem profita din plin.

Nu vor lipsi concursurile, atat pentru jucatori cat si pentru fani, demonstratiile de slam-dunk, Cupa Presei, vedetele din sport si showbiz, toate acestea urmand sa contribuie la un weekend perfect pentru toti cei care vor fi alaturi de noi.

Si cum toata lumea de pregateste si pentru meciurile de la Euro 2012, Sport Arena te invita sa vezi debutul competitiei continentale pe ecranul gigant care va fi amplasat in weekend-ul 8-10 iunie la baza sportiva din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.