Stanescu: Sport Arena a creat o emulatie incredibila

Prezent la Sport Arena Streetball, Virgil Stanescu, unul dintre cei mai valorosi baschetbalisti romani din ultimul deceniu, a apreciat dezvoltarea turneului din ultimii ani.

 

“Ce face Sport Arena pentru baschet in general si pentru baschetul 3×3 este extraordinar. Deja sunt pionieri in evenimentele acestea si au creat o emulatie incredibila. Energia pe care o vedeti aici si faptul ca strang atatia copii la un loc este extraordinar”, a spus Virgil Stanescu la finalul meciului vedetelor, in care a evoluat alaturi de Bogdan Stelea, fostul portar al nationalei de fotbal a Romaniei.

 

Dupa o cariera peste hotare, care a inclus Statele Unite (colegiul South Alabama), Germania, Belgia, Turcia, Kuweit, Rusia si Italia, Stanescu a evoluat in ultimele doua sezoane la Steaua Bucuresti si BC Targu Mures in Divizia A.

 

Anual, in colaborare cu Sport Arena Streetball, el organizeaza campul pentru copii Basquareball, unde alaturi de alti fosti jucatori din nationala Romaniei, incearca sa le ofere pustilor care vor sa practice baschetul toate conditiile pentru a ajunge viitoare staruri.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.