Sport Arena UPB, la un pas de sferturi

Sport Arena UPB s-a impus cu 21-8 in ultimul meci al zile de sambata de la FIBA 3×3 World Tour Istanbul, disputat in compania uneia dintre echipele gazda, Istanbul East.

Romanii au condus de la inceput si pana la sfarsit in acest meci, iar Santana nu a ratat ocazia de a face spectacol pe final de meci, invitandu-si adversarii sa marcheze pentru a putea primi aplauzele publicului.

Echipa Sport Arena este calificata in proportie de 99 la suta in sferturile de finala. In momentul de fata este singura echipa de pe locul al treilea care are un raport de doua victorii si o infrangere, fata de 1-2 cat au celelalte doua echipe contracandidate. Chiar daca romanii pierd meciul de maine cu Amman, ei vor rata calificarea doar daca diferenta este mai mare de 10 puncte SI in acelasi timp una dintre celelalte doua echipe castiga cu scorul de 21-0.

Daca vor termina pe locul al doilea in grupa, dupa Vilnius, Sport Arena UPB va juca in semifinale cu locul al doilea din grupa C, adica polonezii din Mragow, iar daca termina pe locul al treilea vor juca cu slovacii din Bratislava, liderii din grupa A.

Vezi AICI clasamentele

Citește și: