Sport Arena UPB joaca cu Bratislava in sferturi

Sport Arena UPB va juca cu Bratislava in sferturile de finala ale FIBA 3×3 World Tour Istanbul, dupa ce a pierdut ultimul meci din grupa cu Amman, scor 8-9.

Romanii au terminat astfel grupa pe locul trei si vor intalni primul loc din grupa A, adica Bratislava. Alcatuita din patru jucatori care evolueaza in liga secunda din Slovacia, Jaro Ciho – 32 ani, 193 cm, Miro Ciho – 36 ani, 186 cm, Dani Macura – 25 de ani, 187 cm si Richard Hanacek – 203 cm, 140 kg, echipa din Bratislava a evoluat in aceeasi componenta la doua editii de la Moscow Open, fara rezultate notabile insa.

Meciul cu Amman a fost la discretia noastra in prima jumatate. Sport Arena UPB a condus cu 6-1 dupa cinci minute, gratie a cinci puncte marcate de Andrei Constantin, doua cosuri venind din spatele semicercului.

In a doua jumatate insa, ai nostri au abuzat de aruncari de la mare distanta care nu si-au mai atins tinta, iar iordanienii au revenit punctand de fiecare data de la interior.

Scorul a fost egal 6-6 cu aproape trei minute ramase de joc, romanii au mai condus o data cu 8-7 dupa o libera a lui Angel Santana, in urma unui fault tehnic al iordanienilor, dar adversarii au revenit si au marcat ultimele doua puncte ale meciului.

Santana a ratat o aruncare de doua puncte cu patru secunde inainte de final, care ar fi putut intoarce rezultatul final in favoarea noastra.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.