#SAS2022 revine cu Turneul 4! Vezi cum poți să joci

Circuitul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball revine în acțiune cu Turneul 4, care va avea loc în perioada 12-14 august pe terenurile Poli Arena, din Universitatea Politehnică București. Evenimentul este co-finanțat de către Primăria Sectorului 6 al Municipiului București în cadrul programului Sport și Sănătate 2022.

Înscrierile se fac aici, pe site-ul oficial, 3la3.ro, începând de luni, 8 august, ora 15.00, în limita a 120 de echipe sau până miercuri 10 august.

Sport Arena Streetball pregătește un nou festival urban de sport și distracție, care va include, pe lângă meciurile de baschet și concursuri cu premii pentru spectatori, o zonă de food-court sau o zonă de gaming cu meciuri de NBA2K.

Concursul de slam-dunk va fi din nou prezent în programul competiției, de această dată și cu doi competitori din Ucraina, Danylo Holienkov și Viktor Tereschenkov.

Competiția va începe vineri după amiază și se va încheia duminică seara, iar la categoriile Open, U21 și U18, pe lângă echipele clasate pe primele două locuri vor fi premiați individual și cei mai buni jucători ai turneului.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.