Romanii au talent… la dunkuri!

Musledin Oynur, Tudor Boruz, Vlad Muscurel si Radu Bebes, componenti ai trupei Streetslam Romania, au participat la preselectia Romanii au talent de la Craiova si au avansat in semifinale.

Numarul prezentat de Streetslam Romania a inclus un moment de freestyle, prezentat de Raducu Bebes si apoi o demonstratie de dunkuri oferita de Oynur, Boruz si Muscurel.

„Din pacate am avut foarte putin timp pentru a ne pregati. Momentul de freestyle si dunkurile ne-au iesit foarte bine. S-a ratat doar de doua ori, insa nu am incercat ceva prea complicat. Am mizat pe elementul de noutate al numarului in comparatie cu celelalte prezente in concurs si am dorit sa pastram dunkurile mai complicate pentru fazele urmatoare. Singurul lucru care nu a mers a fost sincronizarea cu muzica. De altfel acesta a fost si principala critica a celor din juriu”, a povestit Oynur cum a decurs show-ul.

Panoul la care s-au executat dunkurile a fost transportat special pentru eveniment, la Craiova, de catre Sport Arena si a fost montat pe scena Teatrului Marin Sorescu din Craiova.

Vlad Muscurel a dat dunk-ul evenimentului, peste om, dar toate executiile au fost apreciate de public.

„Cei din sala au fost alaturi de noi in fiecare secunda, au aplaudat, la final strigau DA, a fost super ok din punctul asta de vedere”, a mai spus Oynur.

Streetslam Romania a primit un DA din partea lui Andi Moisescu, un NU din partea lui Mihai Petre, si DA-ul decisiv din partea Andrei, cea care practic i-a trimis in semifinala prin decizia ei.

Aparitia celor de la Streetslam Romania la Romanii au talent va putea fi urmarita anul viitor, atunci cand emisiunea va intra in grila de programe a postului PRO TV. Tot atunci cei patru vor putea fi urmariti in semifinale si poate in marea finala.

Citește și:

2 Thoughts to “Romanii au talent… la dunkuri!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.