Record de participare la Constanța Streetplay: Aproape 300 jucători înscriși

Baschetul pune stăpânire pe platoul din fața Cazinoului de sâmbătă dimineața până duminică seara, iar cei aproape 300 de jucători înscriși, record pentru turneele din Constanța, vor lupta pentru premii în valoare totală de peste 20.000 de lei.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball, organizat de către Asociația Terra Semper Fidelis, este ultima șansă de calificare pentru puternicul turneu internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc în zilele de 13 și 14 august, la București, în Piața Universității.

Rapperii El Nino, Samurai, Gazah și Phunk B sunt pregătiți să încingă atmosfera la Constanța Streetplay Cazino, ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour, care se va disputa în zilele de 6 și 7 august, pe faleza din fața cazinoului din Constanța.

Cei patru sunt așteptați să facă spectacol sâmbătă seara, după ora 19.00, pe terenurile amenajate în fața emblematicului edificiu constănțean, alături de Grațian Pintea, cel mai scund dunker din România, care a pregătit cele mai noi execuții ale sale pentru o demonstrație incendiară.

Printre jucătorii înscrișii se numără și componenți ai naționalelor de baschet 3×3 ale României, care se pregătesc pentru cea de-a doua ediție a Campionatelor Europene ce vor avea loc între 2 și 4 septembrie la București, în AFI Palace Cotroceni.

Tricolorii vor fi în prim plan și în meciul vedetelor, care va avea loc duminică seară, în jurul orei 19.00 și la care vor mai participa Dorian de la Ha Ha Ha Production și Alex Arginteanu, cel mai puternic om din România.

Constanța Streetplay Cazino, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociația Terra Semper Fidelis în colaborare Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul este susținut pe plan local de Ciuc Radler, Alpromt, Hesperis, Ferma Stoian, Radio România Constanța și Asociația Județeană de Baschet Constanța,

Seria de turnee Raiffeisen Bank Challenger Tour este susținută de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Nike, Vitamax și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.