Cinci motive să vii in weekend la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger

Vrei să-ți începi serile de sâmbătă și duminică din centrul vechi ceva mai devreme și nu ai un motiv destul de bun? Îți oferim noi cinci! Niște băieți veniți de prin toate colțurile lumii bat mingea de baschet printre statuile de la Universitate și visează să plece acasă ceva mai bogați și cu un pas mai aproape de finala mondială a baschetului 3×3 care în acest an se joacă la Abu Dhabi.

Totul se întâmplă la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care e o versiune de elită a turneului de streetball la care vrei să joci tu vară de vară. Adică vin niște jucători ceva mai pregătiți decât tine, iar unii dintre ei chiar au ajuns să trăiască din treaba asta numită baschet 3×3, adică baschet pe jumătate de teren, la un singur panou, între două echipe de, take a wild guess, trei jucători.

Să luam pe rând motivele.

  1. Patriotismul

Stai în fiecare noapte la televizor așteptând să mai ia România o medalie, ca să postezi apoi pe Facebook? Noi te chemăm să-i vezi live pe medaliații cu aur de la Europenele de baschet 3×3 din 2014. Sunt români și merită să-i susții, la fel ca și pe celelalte patru echipe care reprezintă România în turneu. Și da, poți să-ți dai check-in de la terenuri și să faci poze cu ei.

  1. Vine numărul 1 în lume

Oricum ai lua-o și indiferent de sport, atunci când vine cel mai bun din lume, chiar vrei să-l vezi. Îl vei cunoaște pe Dușan “Mr. Bulutproof” Bulut, un tip plecat dintr-un fel de Rahova a Novi Sad-ului și care acum încasează bani la greu de la arabi ca să joace 3×3 prin toată lumea. Destul de cool, nu?

  1. Samba la Universitate

O să vezi în Piața Universității patru brazilieni care și-au luat câmpii când au auzit că vine Olimpiada peste ei și s-au decis să vină la București. Unul dintre ei, Leandro de Lima, e un fel de bad boy din favelas, care în primăvară a ajuns până în finală la Fightball, un turneu de baschet 1la1 din New York unde era să înhațe 100k.

  1. Direct din Bronx

Cu vreo 72 de ore înainte de startul Bucharest Challenger, David Seagers de la NY Harlem câștiga un turneu in Rucker Park. Asta e cam cel mai celebru playground din New York, unde vara vin inclusiv jucatori din NBA. David a zis k-chin, a luat trofeul de MVP, s-a suit in Uber, a ajuns pe JFK, a luat avionul, a facut o escala in Paris si cand scriu articolul asta e undeva in aer spre Bucuresti. Nu credeți că merită să veniți să-l vedeți?

  1. Premii și pentru spectatori

Nu te-am convins până acum? Ei bine, împreună cu partenerul nostru principal, Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, punem la bătaie 8 echipamente de joc cu Bucharest Challenger, 8 mingi de baschet și două mari premii: un smartphone Samsung S7 și o camera video GoPro. Și știi care e chestia tare? Nici nu trebuie să scrii “partikip”. Trebuie doar să vii la Universitate în ambele zile, după ora 17.00.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger este un turneu marca Sport Arena Streetball și este organizat cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și a cluburilor sportive Steaua CSM Eximbank și Agronomia. Evenimentul este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Nike, Red Bull, Ursus Cooler și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.