Premii de 120.000 de dolari la FIBA 3×3 All Stars

Șase echipe de baschet 3×3 vor evolua la mijlocul lunii decembrie, la Doha, Qatar, în primul FIBA 3×3 All Stars, pentru premii în valoare totală de 120.000 de dolari.

Gazda evenimentului, care va avea loc la 12 decembrie, va fi Katara Beach, acolo unde vor evolua patru echipe prezente în acest sezon în circuitul mondial, alături de o echipă a fostelor glorii de la FC Barcelona (echipa de baschet), precum și o formație locală.

Cele patru echipe din World Tour sunt Brezovica (Slovenia), câștigătoarea finalei din acest an de la Istanbul, Novi Sad (Serbia), echipa numărului 1 mondial și european Dusan Domovic Bulut, Team Caracas (Venezula), echipa numarului 1 din cele două Americi, Michael Flores, și Team Nagoya (Japonia), echipa numărului 1 din restul lumii, Tomoya Ochiai.

Ferran Martinez, Rodrigo de la Fuente, Roger Esteller și Manel Bosch, foști internaționali spanioli și foști componenți ai Barcelonei, vor fi prezenți de asemenea la Doha, sub culorile blau-grana, iar turneul va fi completat de o echipă locală.

Show-ul va fi completat de dunkerii europeni Rafał ‘Lipek’ Lipiński, Dmitry ‘Smoove’ Krivenko and Kristaps ‘Latvian Sensation’ Dargais.

Citește și: