Nu subestimați inima unui campion! Rahova’s Finest câștigă Superbet Palas Streetball

Un om în misiune. Acesta a fost Cătălin Vlaicu în finala categoriei Open Masculin. Campionul european din 2014 lupta alături de coechipierii săi de la Rahova’s Finest cu Școala Veche, echipă care alcătuiește scheletul prezentei echipei naționale a României.

A fost un duel în care au ieșit scântei și în care Vlaicu a fost aproape de neoprit, marcând 10 dintre cele 19 puncte ale echipei sale. Alin Spahiu a contribuit cu două importante aruncări din spatele semicercului și a avut un total de cinci puncte reușite, iar Victor Constantin, principalul marcator al turneului de la Iași cu 36 de puncte, a fost mai tăcut în finală, doar patru puncte marcate.

Școala Veche nu a găsit antidot pentru forța lui „Sarmelo”, care atunci când nu a punctat, a mers la linia de aruncări libere, într-un meci în care ambele echipe au intrat în penalizare foarte devreme, puțin după jumătatea meciului.

Rahova’s Finest a condus și la 5 puncte distanță, însă Școala Veche s-a apropiat amenințător pe fondul reușitelor din spatele semicercului ale lui Mihai Văcărescu. Jucătorii care se pregătesc pentru Mondialele de la Nantes nu au mai avut din păcate forța, pe final, să întoarcă soarta meciului.

Campionii de la Superbet Palas Streetball au trecut în semifinale de Babeș Ex, marcând 21 de puncte înainte de limita de 10 minute în fața veteranilor din Cluj. Ardelenii au fost una dintre echipele de remarcat de la Iași, ajungând în semifinale după două jocuri de infarct, ambele încheiat cu aruncări decisive pe finalul timpului regulamentar.

Cealaltă finalistă, Școala Veche, a avut culoar liber în optimi și a trecut cu același scor, 21-7, de Camarazii, în sferturile de finală, respectiv Milc Team, favorita gazdelor.

Rahova’s Finest au primit un cec in valoare de 5000 de lei si au fost premiati de catre Fitbit cu o bratara de fitness si de Blue Air cu o excursie la Larnaca.

Superbet Palas Streetball a fost a doua etapa a circuitului național Sport Arena Streetball Tour 2017 și a fost organizat în parteneriat cu Asociația Sport a la Iași. Circuitul național este susținut de Superbet, Nike, Fitbit, Gatorade, Pegas și Ursus Cooler iar turneul de la Iași este organizat cu sprijinul Blue Air, Weider, Centrul Municipal de Colectare Iasi, UPC, Toyota Iasi, Klarwin și Club Viper. Powered by Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.