Nu-i bai, îi baschet 3 la 3! Joacă la Cluj Streetball, powered by Raiffeisen Bank

Cea de-a patra etapă din Raiffeisen Bank Challenger Tour, circuitul național de baschet 3×3, va avea loc la Cluj, în parcarea centrului comercial Polus în zilele de 25 și 26 iunie. Înscrierile se fac în limita a 50 de echipe și sunt gratuite.

INSCRIE-TE!

Competiția marca Sport Arena Streetball va reuni cele mai bune echipe de baschet trei la trei din țară, aflate în căutarea punctelor din clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings, dar și a premiilor în valoare totală de 20.000 de lei.

În urma etapelor de calificare disputate până acum, Știința București și Choco Loco, campioane la Iași Streetball, respectiv în București, la Poli Streetball dar și la Brașov, și-au asigurat deja biletele pentru Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneul internațional care va avea loc pe 13-14 august.

La același turneu se va califica și învingătoarea categoriei Open Masculin de la Cluj Streetball.

Nu doar jucătorii vor avea de câștigat ci și spectatorii, care vor putea deveni la rândul lor staruri pe terenul de baschet în concursurile cu premii oferite de către partenerii competiției.

Circuitul național de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Challenger Tour va continua cu ultima etapă, cea de la  Constanța, 6-7 august, în urma căreia vom afla și ultima echipă calificată la Challenger.

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3×3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3×3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Baschetbaliștii români ar putea avea astfel șansa în viitor de a călca pe urmele legendelor sportului românesc și de a lupta pentru a accede în cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Turneul este organizat de Sport Arena Streetball în colaborare cu Polus Center și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler, Nike și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.