Inimă de campion! Branko Cuic câștigă Cluj Streetball by Raiffeisen Bank

Campion în anul 2011 cu Universitatea Cluj, sârbul Branko Cuic a dovedit încă o dată că are inimă de campion și s-a impus împreună cu echipa sa la cel mai tare turneu de streetball organizat în această vară în Cluj.

Cluj Streetball face parte din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour, iar Cuic si coechipierii sai, Cristian Crăciun, Nicolae Foalea și Andrei Bercean, toți foști jucători ai Universității, s-au impus în finală în fața unei echipe de tradiție în baschetul 3×3, Școala Veche, și s-au calificat pentru turneul internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, din 13-14 august, Piața Universității.

Iar dacă cei peste 150 de participanți au luat turneul în serios, nu același lucru se poate spune despre Bob Rădulescu, invitatul special al turneului, care a făcut mai mult haz de necaz. Realizatorul Epic Show s-a chinuit minute bune să înscrie un coș, dar nu și-a pierdut simțul umorului. “Am jucat baschet ca un cal înaripat, cred că de-aia s-au gândit cei de la Pegas să-mi dea o bicicletă”, a glumit omul care a pus pe picioare trupa de stand-up comedy Just Push Play și a fost premiat de Bicicletele Pegas în calitate de ambasador al evenimentului.

Și într-adevăr toată lumea a apăsat cu încredere butonul de play. Jucătorii, aflați în căutarea premiilor în valoare totală de 20.000 de lei, sportivii de la Motivation, care au demonstrat încă o dată că dacă îți dorești cu adevărat poți juca baschet în orice condiții, MC-ul Tiberiu Codorean care a făcut deliciul spectatorilor învățând baschet din mers, dar și campioanele la baschet, respectiv volei, Anne Marie Părău și Daiana Mureșan, care, chiar dacă nu au fost pe teren, nu au putut sta departe de eveniment.

Cluj Streetball a adunat aproape 1.000 de oameni în parcarea Polus Center în cele două zile de competiție, păstrându-și renumele de capitală a sportului românesc, orașul unde cele mai tari evenimente sportive, dar nu numai, își găsesc mereu locul în ultima perioadă.

Până la urmă n-a fost bai, a fost doar streetball a la Cluj, o competiție care încă de la prima ediție a stârnit un inters mare printre jucătorii de baschet din zonă, chiar dacă a avut loc într-o perioadă în care lumea se gândește mai mult la mare și la soare. Baschetbaliștii se pot gândi fără probleme la acest lucru, întrucât următoarea etapă din Raiffeisen Bank Challenger Tour și ultima din acest sezon, are loc tot la Constanța în zilele de 6 si 7 august.

Raiffeisen Bank Challenger Tour este susținut de Gatorade, G-Shock, Ursus Cooler, Nike, Pegas iar partener principal pentru etapa din Cluj-Napoca a fost Polus Center. Powered by Kiss FM și Vice.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.