Joaca de nota 10 la Cupa liceelor by Sport Arena Streetball

Ești licean în București? Ai trei colegi care știu să dribleze sau să dea un slam-dunk? Alcătuiți-vă o echipă, aduceți cu voi jocul vostru de nota 10 și dovediți că sunteți regii inelelor de baschet 3×3 la Cupa Liceelor “Stelian Gheorghiu” care va avea loc în Colegiul Național Sfântul Sava în zilele de 8 și 9 aprilie 2014!

 

Atmosfera specifică turneelor Sport Arena Streetball va fi recreată în curtea liceului. Muzică, concursuri, premii, distracție, invitați speciali, totul pentru o competiție de neuitat în săptămâna altfel!

 

Tot ceea ce trebuie să faceți este să aveți cont pe www.3la3.ro, să vă creați o echipă și să o înscrieți, începând cu luni 24 martie, în turneul creat pe site-ul amintit AICI!.

 

Echipa câștigătoare a turneului masculin va disputa un meci demonstrativ, un duel al generațiilor, cu echipa câștigătoare a Polifest Streetball, turneu dedicate studenților din Universitatea Politehnică București, ca să vedem cine merită într-adevăr nota 10 la baschet 3×3, studenții sau elevii!

 

Cupa Liceelor “Stelian Gheorghiu” este organizată în parteneriat cu Raiffeisen Bank, McDonalds, Federația Română de Baschet, Federația Sportului Școlar și Universitar și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

 

Sport Arena , cea mai populară competiție de baschet 3×3 din România, sărbătorește în acest an sezonul cu numărul 10 și îi provoacă pe toți pasionații acestui sport să joace de nota 10!

 

Aici găsești mai multe amănunte privind REGULAMENTUL și PROCEDURA DE ÎNSCRIERE!

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.