10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa joci la Cupa liceelor 3×3!

Cupa liceelor „Stelian Gheorghiu” la baschet 3×3 se va desfasura in Colegiul National Sfantu Sava, in perioada 8-9 aprilie.

Iata mai jos 10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa joci alaturi de colegii tai la aceasta competitie organizata de Sport Arena Streetball si Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Directia Pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Federatia Sportului Scolar si Universitar. 

 

1. Toți participanții trebuie să aibă cont activ pe www.3la3.ro.

 

2. Înscrierile sunt GRATUITE și se fac pe site-ul www.3la3.ro (AICI) în limita a 48 de echipe la masculin si 24 la feminin, în perioada 24 martie – 5 aprilie.

 

3. O echipă poate fi alcătuită din minim trei, maximum patru jucători. Obligatoriu, toți cei patru jucători trebuie să fie elevi ai aceluiași liceu. În caz contrar, echipa  respectivă nu va putea evolua în competiție.

 

4. Denumirea echipei trebuie să conțină numele liceului (ex: Sf. Sava Bulls, Eminenții din Lazăr, Dragobeții din Cantemir, Neculce Vipers, etc.).

 

5. Competiția se va desfășura de-a lungul a două zile, 8 si 9 aprilie, pe terenurile din curtea Colegiului Național Sf. Sava, sau în sala de sport a liceului, în caz de vreme potrivnică.

 

6. Sistemul de defășurare al competiției va fi grupe preliminare + faze eliminatorii și va fi stabilit la finalizarea înscrierilor, în funcție de numărul de echipe înscrise.

 

7. Fiecare jucător va semna, înainte de startul competiției o declarație pe proprie răspundere că este apt pentru activități sportive. Pe toată perioada competiției va fi asigurat serviciu medical în caz de urgențe.

 

8. Regulamentul de joc este cel al Federației Internaționale de Baschet pentru baschetul 3×3 și este disponibil online aici: REGULAMENTUL!

 

9. Procedura de înscriere a jucătorilor și de creare a echipelor este de asemenea disponibilă online aici: PROCEDURA DE ÎNSCRIERE!.

 

10. Echipa câștigătoare a competiției masculine va disputa un meci demonstrativ împotriva campioanei de la Polifest Streetball (turneu dedicat studenților din Politehnica București). Partida va avea loc în data de 11 aprilie.

 

In cazul in care intampinati dificultati in procesul de inscriere sau pentru orice informații ne puteți contacta la info(at)sportarena.ro, 021 252 3074, sau printr-un mesaj pe pagina noastra de FACEBOOK. Va multumim!

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.