Încălzire pentru Europene: Finala 3×3 Superbet Tour se joacă în AFI Palace Cotroceni

Finala circuitului național 3×3 Superbet Tour se va disputa între 26 și 28 august în AFI Palace Cotroceni, în zona patinoarului și va prefața Campionatul European de Baschet 3×3 ce se va disputa o săptămână mai târziu în același loc.

Circuitul național 3×3 Superbet Tour a avut patru etape regionale, care s-au disputat în Ploiești, Craiova, București și Constanța, cele mai bune echipe la toate categoriile, din cadrul fiecărei etape, urmând să participe la turneul final.

O listă completă a echipelor participante la evenimentul din 26-28 august va fi anunțată în curând aici pe site-ul oficial și pe pagina oficiala de Facebook a Sport Arena Streetball.

Cele patru turnee regionale au avut premii în valoare totală de 80.000 de lei, iar pentru finala circuitului național marele premiu la categoria Open Masculin îl reprezintă calificarea în circuitul mondial, la turneul masters FIBA 3×3 World Tour de la Debrecen, cheltuielile legate de deplasare urmând a fi suportate de către organizatori.

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3×3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3×3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Baschetbaliștii români ar putea avea astfel șansa în viitor de a călca pe urmele legendelor sportului românesc și de a lupta pentru a accede în cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Finala circuitului national 3×3 Superbet Tour este organizată de Sport Arena Streetball în colaborare cu Direcția de Sport și Tineret a Municipiului București și AFI Palace Cotroceni și este susținută de Superbet, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler, Nike, Vitamax și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.