Baschet-spectacol în AFI Palace Cotroceni! Se decide campioana 3×3 Superbet Tour

Cele mai bune echipe de baschet 3×3 își vor disputa titlurile de campioană la diverse categorii de vârstă la finala circuitului național 3×3 Superbet Tour, care se va disputa între 26 și 28 august în AFI Palace Cotroceni, în zona patinoarului.

Circuitul național 3×3 Superbet Tour a avut patru etape regionale, care s-au disputat în Ploiești, Craiova, București și Constanța iar miza cea mai mare este la categorie de elită, Open masculin. Câștigătoarea se va califica la FIBA 3×3 World Tour, turneul Master de la Debrecen din Ungaria.

VEZI PROGRAMUL MECIURILOR

În plus, campionii categoriei Open masculin vor fi recompensați cu cec în valoare de 1000 de euro și vor primi ceasurile de campioni din partea Casio G-Shock, oferite prin intermediul B&B Collection.

Vineri, după ora 17.00 și sâmbătă și duminică pe parcursul întregii zile terenul de baschet amenajat în incinta AFI Palace Cotroceni, nu va fi dedicat doar jucătorilor. Și spectatorii pot deveni staruri în cadrul numeroaselor concursuri cu premii care vor avea loc în pauzele dintre meciuri.

De asemenea trupa de majorete Dracula’s Girls, vicecampioană europeană, alături de Wiggle, mascota clubului de baschet Steaua CSM EximBank vor crea atmosfera specifică marilor evenimente baschetbalistice.

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3×3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3×3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Baschetbaliștii români ar putea avea astfel șansa în viitor de a călca pe urmele legendelor sportului românesc și de a lupta pentru a accede în cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Finala circuitului national 3×3 Superbet Tour este organizată de Sport Arena Streetball în colaborare cu Direcția de Sport și Tineret a Municipiului București și AFI Palace Cotroceni și este susținută de Superbet, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler, Nike, Vitamax și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.